Kandalama

Lite Lagg.
Thea har läst med pannlampa mellan 23 och 01-isch och vi fick tjurhålla henne, och oss själva, för att hon tillslut skulle somna om. Vi hade en härlig frukost och var sedan relativt tillbaka i gängorna. Jag tog kaffe trotts att vi är i Te-landet Ceylon - och andra sidan var Hans skeptisk till sin ljuva kopp för den smakade som kaffe (fast det gjorde den inte).
 
 
Tjejerna har badat hela dagen. Aloe veran fick rycka in eftersom dem klängt av sig solskyddet. Maten har varit sådär.Ölen är god om den har en LION-etikett den andra (nåt med ankare) smakar Rolling Rock (ni som vet hur den smakar förstår och ni som inte vet - köp aldrig den). Hotellet är designat (av någon känd arkitekt) för att smälta samman med naturen och utsikten, från vart man än befinner sig, är fantastisk. Hotellet är så eko i sitt tänk att dem inte gör något åt alla flygfän.
 
Djur vi sett i princip vart vi än tittat;
Ödlor (Gecco och water monitor lizard)
Apor (tre sorter med tre namn jag glömt)
Örn etc.
Fladdermöss stora (med tanke på att vi sett loads med kryp helt logiskt)
Ekorre
Fjärilar
Getingar (massor!)
Syrsor
Insekt som såg ut som ett ficusblad
 
I morgon åker vi till Trincomale - vilket, enligt en yngre cool kille några bord bort, är assum and of the beaten track. Totally.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Underbara bilder. Det är så kul å läsa om er resa samt se hur bra ni har det. Saknar er i massor. Jättekramar till er från oss.

2014-06-28 @ 09:34:43
Postat av: Mormor och Gunnar

Vi väntar med spänning på fortsättningen.

2014-06-29 @ 17:57:38
Postat av: Mormor och Gunnar

Vi väntar med spänning på fortsättningen.

2014-06-29 @ 17:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0