Citat

"vad pratar dem för språk?!" (Thea, passkontrollen, Arlanda)
Nu packar vi upp filtar, tjafsar och slåss i väntan på dem sista timmarna med SJ - det är underbart att vara tillsammans <3


Dagarna som går

Både bra och anus. Längtar inte hem till -17 men längtar efter en massa annat/andra. Kan det inte bli påsk direkt? Soligt, snöigt och nån plusgrad (+julmaten vi aldrig åt).

Puss å kram


det verkar hålla i sig hela vägen

med badandet. Här har vi kånkat en hel resväska med prylar att aktivera sig med när dagarna inte längre önskas fyllas med bad..
Socker, sand, salt och klor av detta våra dagar består.
 
 

Bangtao Beach

Hem kära hem. Nalle Puh jobbar kvar. 32 grader utanför pälsen..
 
Bytte UPP oss från en Roayal Family med egen gård till en Royal på tredje våningen - Tsunamisafe;)
 
Idag kan jag dock säga att jag ångrar beslutet efter att jag tänkte träna (japp efter hinkvis med öl är det dags) bort min trettiominuterEnergipassträningsverk med ett SEXTIOminutersenergipass igår. Idag är jag varken överens med att sätta mig (exempelvis på toaletten) eller gå i trappor - eller gå över huvud taget! Men bjuder SATS upp till träning och har jag bestämt mig så tänker jag inte fjollstarta (men jag är glad att det är en aktivitetsfri dag idag)!
 

Patrik!

Hans undrar varför ni inte meddelar er när ni tittar förbi!?


Gott nytt år Kamala

Glimmer girls - som Sahsa och Katia kallade Alice och Thea (för att deras hår såg ut att glittra).

Patong

Året slutade gott (trots en del ouppfyllda behov i början på kvällen toppat med skrubbsår). Alice kämpade med raketrädslan och vi tog oss till stranden, fick iväg en lykta med önskan om ett bra 2013 och skålade med en ljummen vattenflaska - 00:00.

00:20 funkade inte vårt nyckelkort - eller nåt annat av de 300 nycklarna. 00:50 var det vår dörrs tur att låsas upp av the master key (buren av en smått ansträngd, men leende, ung man).

Vi spenderade nyårsdagen med fantastiska Sahsas och Katias familj - Tokyo nästa!

Idag har vi shoppat och hittat ett HAK - bästa pad thaien hittills (enl Hans) med härligast atmosfär hittills (enl mig) - tjejerna var med Mario och Gianna Sister så dem har nog ingen aning.

Puss å kram


RSS 2.0