Kandalama

Lite Lagg.
Thea har läst med pannlampa mellan 23 och 01-isch och vi fick tjurhålla henne, och oss själva, för att hon tillslut skulle somna om. Vi hade en härlig frukost och var sedan relativt tillbaka i gängorna. Jag tog kaffe trotts att vi är i Te-landet Ceylon - och andra sidan var Hans skeptisk till sin ljuva kopp för den smakade som kaffe (fast det gjorde den inte).
 
 
Tjejerna har badat hela dagen. Aloe veran fick rycka in eftersom dem klängt av sig solskyddet. Maten har varit sådär.Ölen är god om den har en LION-etikett den andra (nåt med ankare) smakar Rolling Rock (ni som vet hur den smakar förstår och ni som inte vet - köp aldrig den). Hotellet är designat (av någon känd arkitekt) för att smälta samman med naturen och utsikten, från vart man än befinner sig, är fantastisk. Hotellet är så eko i sitt tänk att dem inte gör något åt alla flygfän.
 
Djur vi sett i princip vart vi än tittat;
Ödlor (Gecco och water monitor lizard)
Apor (tre sorter med tre namn jag glömt)
Örn etc.
Fladdermöss stora (med tanke på att vi sett loads med kryp helt logiskt)
Ekorre
Fjärilar
Getingar (massor!)
Syrsor
Insekt som såg ut som ett ficusblad
 
I morgon åker vi till Trincomale - vilket, enligt en yngre cool kille några bord bort, är assum and of the beaten track. Totally.
 
 

Step two - there's so much we can do...

Alice kickar igång efter macaroni and cheese'n och vi är ombord för del 2. Allt  inkluderat; Bra filmer (jag såg Dickensfilmen som i och för sig inte föll under den benämningen) och skrikiga barn. Tur man kan sysselsätta sig med alla Arrival cards. Tjejerna är numera "able to sign" - enl. Polisen i alla fall. Som Hans. Motiveringen att jag är mer van lär väl stå sig. 
Väl genom alla checkar (inte fler än vanligt) och förbi X-antal otroligt vänliga människor och en chaufför med tydligt läsbar skylt - mötte vi värmen. Japp. Hej. 
Bilfärden inkluderade två dreglande knubbsälar i knät (Hans åkte fram), en stenhård mittensits/kulle, men varken bälte eller gamnackeshållare. Den stora vägen mellan Colombo och Trinco (förbinder väst och östkusten) kan jämföras med vägen ut till Solum. Nu har vi checkat in på Herritance Kandalama fått Lotusblomma, kall handduk och drink. Därmed är 3/4 av vägen avklarad. 






Monkey safari

Dubai

Maharaba Lounge.
All you can eat equals pennepasta och ost. Alice har precis slukat fat nr 2. 
Filmer på flight 1:
(Jenny)
Labor Day ***
Winters Tale *** 
(Hans)
Pompeii ***
RoboCop ***
(Alice)
Robin Hood ***
Hercules *****
(Thea)
Hercules *****
Nu ska jag se om arabiskt kaffe är något att hänga i julgranen.
2h till avfärd mot Colombo (där bilen förhoppningsvis väntar för att ta oss tvärs över ön).






2 ton Co2

Cirka. 
Svårt att njuta av livet och ändå ha det kvar. Som Robyn säger - vill man ens ha den kvar om man inte har sett den? Världen. 10% har jag tydligen sett enligt appen been - när anses man ha sett den? Jag vet att jag vill ha den kvar och jag vet att det jag håller kärast i livet sitter här bredvid mig. Vänner och familj, tid och värme följer därefter. Det är en tuff ekvation och svaret bli oavsett = 2 ton Co2. Måste bygga ett plusenergihus och fasta 24:7. Hur som - mot Tid Läsning Vänner och Värme med mina älskade. Trust Karma wear the blessing eye. 




Museumdag/Gameday

Tekniska innovationer eller #GameOnSTHLM? Plan1 eller Plan4? Världens största spelutställning - tjo.
Rum på rum på rum på rum. Spel efter spel efter spel osv. osv. Thea fick bokstavligen square eyes. 
Promenad från Gärdet till Dramaten tog ner oss på jorden. Närmare bestämt Koh Phangan. Därmed har vi enligt Hans varit där och behöver inte åka dit. 
Alice tyckte inte vi skulle gått dit alls. Thea fick en fortune att hon ska fortsätta sitt sjungande - gärna högt med hörlurar i bilen. 
I morgon bär det av. Jo vi mätte styrka på tekniska och kom fram till att Hans i princip klarar hålla grepp om hela familjen medan jag knappt orkar med ett barn - mamma mia [here i go again] nu måste jag redigera mina katastrofscener. 
 










RSS 2.0