Is there anybody out there?

Plyschvanen rullar in genom grindarna på Palm Beach resort för att ta oss till området kring Motor. Fattigt och jäkligt och det område där tsunamin tog som värst. Gabriella har dragit i kontakter och vi får besöka en skola. Efter att vi guppat igenom en liten by väntar en välkomstceremoni värdig en byråkrat inom any given organisation. Efter att hela skolan varit ute för att ta emot oss och gett oss kransar fick vi sätta oss ner hos rektorn. Vi bjöds på dricka och kakor - men ombads torka bort smulorna ordentligt när vi gick ut för att träffa barnen. Intressanta iakttagelser blandades med svett, mygg och leenden. Vi besökte alla klassrum under plåttaket med en temperatur på streck 33 över 0. Grande finale var att jag fick vara med på ett föräldramöte - finns det nå bättre? Tjejerna hade ett koppel av brown eyed boys and girls efter sig under besöket. Vinkandes skumpade vi vidare mot värre områden och outforskade områden. Då vi stannade för att dricka te vid ett väghak drog Thea till med att beställa en rice and curry. Naturligtvis hade vi en delikat variation av rotis med oss också tillsammans med majs och bananer och kex - ingen nöd på plyschdepartementet och dess utskott.   
 
 
 

Kommentarer
Postat av: farmor

Vad glad jag blir när jag ser och läser att ni verkar ha fått många upplevelser. Vi har nu jättefint väder och det ska hålla i sig tills ni kommer hem, nu är sommaren här. Många jättekramar till er alla.c

2014-07-06 @ 20:01:24
Postat av: Mormor

Ja ni får verkligen uppleva sånt som vanliga turister inte får. Att se sånt som är utanför turiststråken är verkligheten och inget konstlat.
Ni är saknade här hemma men snart är ni ju hemma igen. Jättemånga kramar kommer här. Love u all.

2014-07-06 @ 20:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0