Upp som en sol och ner som en pannkaka...

På grund av påtryckningar både utifrån och inifrån blir det Hans som bloggar denna gång men var inte oroliga, Jenny är tillbaka som vanligt igen imorgon. Vi har lite problem med uppkopplingen också som en driftig installatör på hotellet har lagat sönder och ber om överseende med att det detta.
 
Gårdagens stora glädjeämne var nyheterna hemifrån Sverige att Yrkeshögskolemyndigheten beviljat ansökan om att få köra en ny utbildningsomgång i Härnösand. Detta firades med en promenad till det anrika Mc Doo där tjejerna beställde in Happy meal med tillhörande leksak i form av Fury´s. Eftersom det endast finns 2 sorter kvar i lagret så fick det bli tvillingar, men det spelar ingen roll. Besöket avslutades sedan med glassar. På väg hem från den gyllene bågen gjorde sig den av Hans dagen innan förtärda 370g hamburgaren påmind och något som kändes harmlöst renderade i magsjuka vilket i skrivande stund fortfarande håller i sig.
 
I övrigt är allt mer eller mindre som vanligt. Vi velar fortfarande om utflykter eftersom det kostar en mindre förmögenhet. De kulturella sevärdheter vi tänkt besöka ligger närmare Tulum dit vi ändå ska om några dagar så vi avvaktar med utflykterna tills dess. Det har också blivit något kallare just nu vilket innebär långärmat och byxor om kvällarna men det är inte så att jag klagar. Man slipper ju den förbannade svetten iaf!
 
 Hamburgaren som troligen orsakade rubbningarna i tarmregionen.
 
Alice klappar hund.
 
Mamma och Thea spatserar på stan och spontanfotas av en alert pappa!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att det blir ny utbildning på skolan, bara att fira. Hoppas ditt tarmsystem fungerar normalt igen för annars är det nog lite synn om de övriga i familjen. Vi har mulet väder men ändå ganska varmt. Uno har fått inflammation i sitt lillfinger så vi måste åka till sjukhuset varannan dag. Annars är allt bara bra. Många kramar till er alla. Längtar efter er!!!!!

Svar: Typsikt min mor att tycka mer synd om mina kära medresenärer än om sin egen son. För din information så är tarmarna tillbaka i normal funktion igen efter ett helvetiskt dygn. Men tyck inte synd om mig inte...
alicethea.blogg.se

2014-01-19 @ 10:56:50
Postat av: mamma

Oj, oj klart att det var synn om dig men nu är det över vad jag förstår. Nya friska tag min stackars son. Ha en fortsatt härlig semester. Många kramar till er alla.

2014-01-21 @ 11:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0