Pelikanernas leende

Dem glider fram, strax ovanför palmtopparna, och ler. Kanske ler dem för att vinden är ljum. Kanske för att turkost är en vacker färg. Kanske för att jag köpt ett par dyra byxor från Thailand i Mexico. Kemi. Substanserna flödade rätt när jag såg dem på galgen. Silly me. 
Idag har vi gått bort till villaområdet och badat. Köpt kokos på torget och bidragit till plastöarna i världshaven genom att köpa plastskitleksaker i Happy Meal. Förklara hur snäckor blir till är komplicerat.




Kommentarer
Postat av: Mormor

Här är det vinter och vardag med mycke snö. Har kommit en del det sista dygnet.
Saknar er som vanligt nått alldeles hemskt men ni ser i alla fall ut att ha det bra.
Om man inte räknar med frukosten och madrasserna är det nya hotellet bättre då än det första?

Svar: Ja det ligger ju på stranden och vi har stor balkong med hängmatta - men dem var väldigt gulliga på Riviera del Sol. Det här är ju också ett litet hotell. Som tur är hör vi nada från klubbarna på samma gata - det var jag orolig för. Snö som i början av vintern?
Kommer snart mamma <3 loveu
alicethea.blogg.se

2014-01-15 @ 11:09:03
Postat av: farmor

Idag har vi mulet väder men varmt ca 20 gr kl 10.00 på morgonen. Vad vi förstår av bilderna har familljen det bra trots olika upplevelser. Thea o Alice ni kan väl skriva något hur ni tycker att det är skulle vara så kul att få läsa. Tycker att mamma Jenny är jätteduktig att skriva tror inte att Hans är flitig skrivare, eller hur? Många kramar till er alla.

Svar: När det är mulet kan man hitta på nåt nytt som inte går av vana - men ni har kanske gjort allt;) Tjejerna säger mest "skriv att vi saknar dem och vill att dem ska vara här" men jag ska försöka kräma ur dem något mer. Hans är hopplös på bild och text.
Kramar från oss!
alicethea.blogg.se

2014-01-15 @ 11:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0