oh sunny day

Frukostkaffe vid poolkanten tillsammans med fantastiska färger - och sol.
Bpm-festivalen gör att stranden nedanför hotellet är packad i dubbel bemärkelse. Så vi gick och gick. Vi och Los Rochas. Efter alla hotell, och innan alla hotell, hittade vi en strandremsa där vi var relativt ensamma. Jättehärligt tills Alice behövde gå på toa. Tillbaka hemma vid poolen skaffar tjejerna en kompis vars mamma bara pratar spanska och vars pappa pratar tyska, spanska och poquito inglés. Barnen kommunicerade bättre än vi vuxna. Hans åt igår en pizza från del mar och jag är förvånad att vi inte haft ett koppel av katter efter oss idag (ja det luktade kattmat även dagen efter). Vi har lämnat in första tvätten idag - 5:- kg vikt och paketerat. I love it.
 
 
 
 
 
Mjau
 

Kommentarer
Postat av: Mormor och Gunnar

Härligt att solen tittat fram. Hoppas att den är där för att stanna resten av er vistelse over there.
Vi saknar er nått alldeles och räknar dagarna till ni är tillbaka igen.
Nu har här kommit lite snö och det flyger lite i luften idag oxå. Förhoppningsvis har barnen snö att leka med när ni kommer hem.
Många kramar till er alla och några extra till våra troll. Gunnar hälsar att ni vet vad som gäller när ni badar. Ni får inte blöta ner er :-)

Svar: Thea vill att jag svarar: Jo Gunnar det har dem. Nu ska vi kliva upp och packa oss vidare. Vi är ju snart hemma igen! Love u 2
alicethea.blogg.se

2014-01-11 @ 11:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0