När får tigern sina ränder

Sol sol vi har längtat..
Karibiska havet var vilt idag. Himlen var närvarande. Avvaktande. Kunde inte bestämma sig.
Pooltjejer. Stortjejer.
Killarna med aporna hade idag med sig en tigerunge. Ja sorgligt blev sorgligare. En tiger. Undra om farfar kan passa en tiger när han blir pensionär (tiger dundrade förbi hund på listan).. 
Diverse skavsår drar sig hemåt på Avenida 5. Vips har Thea en tvättbjörnsunge på axeln och jag orkar inte vara pretentiös. Dessutom har dem ju fantastiska små händer raccoonarna. 
Nu ska vi försöka se en film för att hålla oss vakna. Jag funderar på om det var en baby-tiger som han sa. Den hade inga ränder. Imorn vill vi inte vänta på att frukosten ska öppna - thats not us liksom.




Kommentarer
Postat av: Tant djurrättsKicks

Jahaja, blir till att fundera ut pedagogiska sätt att kontra detta med ser jag! Men nästa gång, stanna inte o titta.. Gynna de inte med det please! Tant Kicki vill verkligen inte det, gör ont i hennes gamla hjärta då :(
Annars skönt o se att ni fått lite sol iaf, hoppas det håller i sig! Kram på er! <3

Svar: Jag smög mig på bakifrån när vi åt och läste på det alla skrev på och det var en organisation som arbetade för artens fortlevnad så intäkterna gick till djuren... Men jag är skeptisk. Tufft att begära att en 7åring som älskar djur ska förstå att katten inte mår bra när den ligger och busar med gosegilten - Fasen jag har svårt att inte känna på den!
Lite sol tycker jag är att ta i:/
Kram och hälsa födelsedagsbarnet!
alicethea.blogg.se

2014-01-06 @ 22:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0