vi och dem


Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Hur stor är tidsskillnaden? Hur är det med Alice öra? Vi har det bra, fortfarande snöfritt. Jenny tänk på bad det är för dag imorn, farsdag.

Svar: jajaja jag skall gratta honomon. Alice har inte badat i poolen sen sist så det är bra, saltvatten verkar inte vara nåt problem. Tidsskillnaden är 7h före så du sover nog rätt hårt vid det här laget.. Det är redigt varmt nu så vi ska försöka ta oss till stranden på FM.Love you
alicethea.blogg.se

2012-11-10 @ 20:01:50
Postat av: anna norberg

Halloj
Tack för att ni skriver och lägger ut en massa härliga bilder.Det är så kul att få ta del av er resa och era äventyr. Vi har mörkt, sunkigt och blåsigt, småruggigt och allmänt jävla trist.
Briggens pizza har stängt och imorgon är det lokala skolstyrelsenmöte på Brännaskolan, uteisen är i full gång för Johans bandylag ( ute på högslätten alltså)ja ja det var lite nyheter från stan.
Sköt om er och hade så himla bra
stora kramar

Svar: Härligt med bandy;) Du måste tydligen gå under epitetet Mamma-Anna för Anna Norberg är det ingen här som vet vem det är tydligen. Vi har haft en fantastisk pizzeria här - stenugnsbakade och fetstora <3. Idag åker vi till Filli, först en natt i Manilla sen vidare till Boracay för att frottera oss med jetsetkletet:P
Kraaaam
alicethea.blogg.se

2012-11-13 @ 20:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0