Lost

700 Motorcyklar på en-fem meter smala gator(gränder!) och avgaser och folk.. säga vad man vill om Kuta men det är härligt med puls. Alice har idag fått reda på att det finns en vulkan på ön och sett Ghost Rider medan vi åt middag... hon lär sova som en prinsessa inatt!
 
Poppies Bali, som hotellet heter, är verkligen en oas att kliva in i från Poppies 1! Massor av grönska som suger i sig all skit motorfordon av div slag spyr ur sig - och tyst! Vi har en cottage med halmtak som luktar lite -hö.. Men den är jättemysig.
 
Det har hänt en del sen sju år tillbaka.. Poppies 1 nere vid stranden har ett stort köpcentrum/hotell och när vi skulle leta upp Warungen (Warung Indonesia), som låg på tvärgatan mellan poppies 1 & 2 innan Legian, gick vi tok-vilse och hamnade i början av poppies 1 igen!? På den här labyrintvägen byggdes det febrilt.. Imorn får vi leta upp bombmonumentet och hitta poppies 2 från det hållet. Jag tror nästan det är i klass med Marrakech snart.
 
Vi kunde inte helt bevittna jordens bortfrånvändning från solen eftersom tjejerna plurrade.. på´t igen imorn.
Puss å kram
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor/mamma och svärmor

Vilken underbar bild. Det ser ut som om ni har det bra iallafall trots överskriden budget. Det går nog inte en timme i vaket tillstånd utan att ni finns I mina tankar. Saknar er något kopiöst. På lördag far jag och hämtar hem Gunnar från ön. Krama varandra

2012-11-01 @ 15:24:56
Postat av: Jenny

Vi hade haft det bättre om du/ni var här.. vi tänker på er också och saknar såklart. Love u
(kanske inte just i den här galna stan men nåt mer övre medelålderstempoaktigt)

2012-11-01 @ 15:52:41
Postat av: Mamma

Köpte ni något kort på tjejerna där ni var förut?

2012-11-01 @ 19:53:35
Postat av: Tant Kicki

Oj, tur vi inte åkte med till Kuta känner jag nu.. Tyckte det var nog hysteriskt när vi var där!
Solnedgången däremot går ju inte av för hackor, hälsa den från mig :)
Kram o kärlek på er! <3

2012-11-01 @ 21:43:32
Postat av: Jenny

Jag köpte 4 kort. Ja Kicks inte var det massor (MASSOR) med mc hela tiden + bilar?! Jag skall hälsa Sune Solnedgång från Tant Kicki <3 happy huggs

2012-11-02 @ 08:58:16
Postat av: Farmor

Har hittat hotellet, ser underbart ut. Bor ni i eget hus med halmtak? Vilket mysigt badrum. Hur länge ska ni vara där? Att överskridit er budget är väl ganska normalt ska egentligen räkna med en halv gång till än man budgeterat. Är det bra bad för tjejerna? Här är det skitväder. Det regnar och blåser all snö är borta ca 7 gr varmt. Kram till er alla.

2012-11-02 @ 09:55:16
Postat av: Jenny

jajamän vi har halmtak, jag lägger upp en bild på skitvyn;P Nu ligger vi under och på budget så det jämnar ut sig. Det är inte så att man släpper tjejerna själva ut i bruset.. och när det är högvatten bryter dem nära stranden så då är det inte tal om bad i den bemärkelsen. Vi bokade precis så att vi stannar här resten av tiden och gör utflykter istället.
Kram från oss alla (Thea ville ringa dig imorse men då har ni ju REMsömn så.. plus att det inte ryms i budgeten;)

2012-11-02 @ 14:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0