juste skitvy

Vi har bestämt oss för att bo kvar här i vår lilla oas (tom 14e).
Idag på stranden var det inge vidare bad då det var högvatten och vågorna bröt precis vid strandkanten. A&T hoppade och donade i sanden istället.
Alice klagar om öronont så imorn gör vi en tripp till mtBatur - vulkanen som Alice ännu är ovetandes om... vet inte hur eller när vi ska ta den biten. Vi har hyrt chaffis hela dagen för 500 sek så vi far väl dit näsan pekar. 8.30 far vi och det är lite tidigare än vad vi är vana... och klä på oss eftersom vi ska upp i kylan, vilket vi inte heller är vana vid. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja en underbar dag imorn, låter lyxigt med en privat chaffis men ett ypperligt sätt att ta sig fram och få se de sevärdheter de har att erbjuda. Som vanligt ner jag er att krama varandra. Love u all

2012-11-02 @ 17:02:25
Postat av: anna norberg

Hallo på er allihopa
Lördagmorgon i ett grått och disigt Härnösand. det är 7.7 grader varmt och ingen snö. Önskar att jag var med er och fick uppleva allt ni gör. NU ringde Sussi ( hon hälsar ) så vi ska gå på en walkabout runt Härnön. Hörs mer sen
Stora kramar till er alla

2012-11-03 @ 09:50:34
Postat av: farmor

Var hos Öhmans i går kväll. Det blev ett stort kalas vi firade Unos födelsedag. Vad roligt att Thea ville prata med mig, håller med om att det blir dyrt men hälsa tjejerna att jag tänker på dem varje dag. Vad lyxigt med egen chaufför en hel dag det blev väl en upplevelse. Hoppast Alice blivit bättre i örat. Ha det så gott och många kramar från farmor och Uno.

2012-11-03 @ 10:50:39
Postat av: Jenny

Lyxigt.. snarare livsviktigt för den som kör i den här trafiken är ju självmordsbenägen!

Jasså snön har gett upp hemma? Det var ju tråkigt för den ljusar ju upp en hel del. Härligt att det inte är så svinigt kallt i alla fall.

Hälsa Sussi tebax!

Ja den där smitningen verkar inte riktigt funkat för jubilaren:P

Kramar vi

2012-11-03 @ 13:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0