Pooldisco och konstiga städrutiner

Alice och Thea hittade direkt två vänner som följts åt under dagarna sen vi kom till lilla Norden. Av alla svenska (majoritet) barn hittar Alice Sasha. Sasha är rysk medborgare med en pappa från Venezuela, men hon är född och uppvuxen i Japan. Det är kul med svengelska och teckenspråk. Successivt ökas ordförrådet ut "see you tomorrow" är det senaste (+ uttalsträning av "gangnam style").

Häromdagen undrade jag vad städerskan gjort igen i rummet när vi kom upp... Det visade sig att Alice ställt ordningen till rätta (stackars barn vart ska det sluta...):/

Puss å kram


Kommentarer
Postat av: MORMOR

VAD ROLIGT ATT HÖRA ATT NI TRÄFFAT NYA KOMPISAR DÄRBORTA. VAD HETER THEAS KOMPIS OCH VAR KOMMER DEN IFRÅN? NU HAR ALVA FARIT HEM EFTER EN ÖVERNATTNING. JA ULLIS OCH KRISTER HAR OCKSÅ SOVIT ÖVER. LÄNGTAR TILLS NI KAN SOVA ÖVER HOS OSS IGEN. KRAMISAR

2012-12-26 @ 14:48:47
Postat av: Farmor

OH, VILKET MYSIGT TELEFONSAMTAL JAG FICK PÅ JULAFTONEN AV MINA MYSTJEJER. NI VERKAR HA DET JÄTTEBRA VAD NI SKA VARA BORTSKÄMDA NÄR NI KOMMER HEM TILL VERKLIGHETEN, MEN DET TAR VI DÅ. I MORGON TORSDAG ÅKER VI TILL GRAN CANARIA OCH KOMMER HEM DEN 24 JANUARI NÅGRA DAGAR EFTER NI KOMMIT HEM. VI FÅR TA EN TILL JUL PÅ HELGEN DÅ, ELLER HUR?
MÅNGA JÄTTEKRAMAR TILL ER ALLA FRÅN FARMOR OCH UNO.

2012-12-26 @ 17:08:50
Postat av: Lena

Hej igen! Måste bara berätta att idag är den äntligen en solig dag känns bra när man ska ut och flyga. Det har bara varit 3 dagar utan snö under hela december.
Många jättekramar till er alla.

2012-12-27 @ 09:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0