Möte

I Bangkok kom tant Kicki och Stefan på besök! Det vart en konstig känsla och efter ett par lite tveksamma steg flög Thea i famnen på Kicki. Alice gjorde en liten lov mot mig och kollade av läget sen vart det kramkalas.
Vi gick till Siam Paragon och bowlade och hängde på hotellet (jag och Kicki har ju inte samma tidspassningsinställningar så hon ville vara säker..). På em åkte tanten och farbrorn före till Krabi och hotellet vi nu är på (Centara Anda Dhevi Resort och Spa).
 
Nu har vi sex dagar kvar tillsammans innan vi åker vidare till nästa hotell två vikar bort. Men vi hoppas att dem kommer och hälsar på oss lite (och njuter av en förhoppningsvis bättre strand). Rummet här har poolaccess och kidsclub dörren mittemot i korridoren så det är trevligt. Stranden däremot är s.k.i.t. Frukost ingick inte för Alice och Thea så dem äter på rummet och går sen till Kidscluben.. tråkigt men vi vill inte betala 150 sek för frosties (torra utan mjölk!) och nån formfranska (utan smör) som är vad dem brukar tillgodose sig vid frukostbuffen..
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Vad roligt och se att tjejerna är så glada över att Kicki och Stefan har kommit. Ni får säkert jättefina dagar tillsammans. Här hemma är det minus 13 grader och verkar aldrig ta slut. Många kramar till er alla.

Svar: Jag är faktiskt avundsjuk på snön! Inte kylan iof... Tjejerna är jätteglada och det är vi med:) Kramar från oss till er <3
alicethea.blogg.se

2012-12-11 @ 12:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0