Funderar på ändringar..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Edd9jnxfAs8
 
Vi börjar komma fram till att vi inte hittar nåt liknande - inte på Kho Pangnang eller Samui i alla fall... Rätt less på att flyga och jävlas med bagage och div... letar boende i Phuket (får försöka leva med tsunami och manetskräck).
Vi får se vad det blir av. Nu ska vi ha poolparty - Glad Lucia på er! Hoppas Härnösand var så vackert som det brukar.
 
Puss å kram

Kommentarer
Postat av: MORMOR

MEN KÄRA BARN BLEV NI INTE YRA I BOLLEN? DET BLEV JAG NÄR JAG TITTADE PÅ FILMEN. HOPPAS ATT NI FORTFARANDE MÅR BRA. KRAMISAR MORMOR

2012-12-14 @ 15:33:51
Postat av: Anonym

Roligt att få höra era glada skratt saknar er kram Gunnar

Svar: spontant och direkt från Thea: Skönt å höra!
alicethea.blogg.se

2012-12-14 @ 19:20:00
Postat av: A-s

Längtar ni hem nån gång eller känns som om ni kan stanna därför evigt? Här rullar det på och snön rullar in. Livet känns okej. Jag tecknar på kvällarna och på dagarna är jag alldeles för frökenpräktig. Snart jullov. Det blir bra. Snart ses vi.
Kram från mig och resten till dig och resten!

Svar: Vi längtar hem! Vi längtar efter er och vi längtar efter snö. Ibland, som ikväll med middag mellan gigantiska kalkstensklippor, månsken, stjärnor och vacker sång vid vårt bord, mår vi bra där vi är <3Härligt med teckningar från din hand - en vacker dag ska jag be dig teckna av oss som vi är. Vart är du frökenpräktig fröken hemlig?? SNART ses vi och jag lovar att vi aldrig ska åka bort så länge och så långt igen. Kram till dig och er från oss och mej!
alicethea.blogg.se

2012-12-15 @ 07:33:21
Postat av: farmor

Oh, vad man blir glad när man hör tjejerna skratta det värmer verkligen. Var kommer ni att vara över julhelgen? Börjar bli less på allt snöande och blåst. 12 dagar kvar tills vi far härifrån känns bara bra. Många kramar till er alla.

Svar: Vi kommer att vara på Sunwing, Kamala, Phuket. Ja dem har ett härligt skratt och jag tänkte att det kunde vara kul att höra och se lite av dem. Ta det lugnt med solen och ha det gött!Många kramar från oss! Jag har nu paketen i vår väska och det har fattats att det snart är jul:)
alicethea.blogg.se

2012-12-15 @ 14:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0